Mjölkfritt ab

För två veckor sen när vi va på BVC så va leandro alldeles knottrig o torr om kroppen, misstänktes mjölkproteinallergi... Jag skulle ha en testperiod på två veckor utan några mjölkprodukter... Inga produkter där de fanns någe som heter mjölk på två veckor. Jag fick även tre olika krämer som jag skulle smörja med morgon kväll o även mitt på dagen.
Jag trodde de skulle bli as jobbigt o att jag typ inte skulle få äta någe för de verkade som att allt hade mjölk.

Efter 2 dagar såg leandros ansikte jättefint ut o va så lent som de bara går :)... Efter 5 dagar var resten av kroppen super len... Men jag frågade mig då.. Hur ska jag veta om de verkligen va mjölken som gjorde honom torr lr om han helt enkelt är en bebis som e torr o att de va krämarna som hjälpte o inte att jag tog bort mjölken?!?!... Så under fredag till måndag hade jag en provperiod där jag åt någe som hade mjölk i samtidigt som jag fortsatte med krämarna...... Han blev torr i huden igen.. Till råga på allt när vi va på kontroll igen igår så hade han bara gått upp 50g på 2 veckor.. O de e väldigt lite...
Som tur va fick vi en tid till en specialist läkare till idag fredag för o se om vi kunde få lite ersättning... O de fick vi.. Så ska ge ersättning till att börja med en gång om dan så jag ska fortsätta att amma ändå men så får han ersättning för att kunna gå upp i vikt dom han ska.. Nu har jag provat för första gången o han drack 20ml bara o som jag misstänkte verkade han inte gilla den.. Den e trotts allt mjölkfri o me de e den inte söt alls typ så inte så lockande kanske.. Meeeen bara att fortsätta för o se om han vänjer sig vid de.. Hoppas hoppas.
Vet inte om de e för att jag slutat med mjölkprodukter som min mjölk inte mättar min son som de ska lr om de e stressen i tillvaron nu som gjort att jag kanske får mindre mjölk.. För han äter lika mkt som alltid... Men hoppas de ordnar sig nu med ersättningen så han går upp som han ska :)

Beställde hem genie bra för o testa om dom e så fantastiska som dom säger på tv... Hehe... O dom e sjukt sköna.. sitter där den ska o faktist så e den allt reklamen säger den ska va :)... Lite härligt .. Supernöjd :) känns knappt att jag har på mig den ;)

Idag har lillemannen sovit ganska lite idag så hoppas han sover bra inatt... Hoppas hoppas... Mamma önska sig en hel natts sömn :)

Ha en super härlig helg alla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0