Trött

Förlåt att jag vart så extremt dålig på att skriva på senaste.. Har vart sjukt omotiverad till att skriva.. Men få se om jag får till några rader nu!
Julen närmar sig med stormsteg o i år har jag verkligen skämt bort Laura med sina presenter... Många av dom e smågrejer men mkt som jag kan tänka mig att hon kommer att ha mkt skoj med :) längtar verkligen jättemkt till jul.. O särskilt till nyår..
I år ska vi fira med några goda vänner .. Samma personer som vi fira med förra året o vi hade super duper kul tillsammans förra året :) de bästa e att bland dom vännerna finns leandros blivande gudföräldrar .. Vi frågade i söndags om dom ville göra oss äran att bli leandros gudföräldrar o dom tackade ja :)... Dom e så fina personer så vi är helt överlyckliga att dom tacka ja :)

Några nyårslöften inplanerade ännu??
Jag har att jag ska ta tag i att skaffa körkortet.. Har redan börjat läsa .. Minst lite varje.. För att sen börja me körlektionerna efter jul o nyår :) nu attans ska jag skaffa körkortet :)

De andra e att komma igång me all pappers arbete inför att starta upp familjedaghem.. Ska bli så kul att äntligen få kunna jobba som dagmamma.. Nått som jag velat jobba som lääääänge... Så jag hoppas innerligt att allt går vägen så jag kan börja jobba som dagmamma till 2013

O sen nått som man säger varje år.. Träna hahaha... Fast denna gång kan de gå lättare eftersom jag redan bokat in mig på zumba.. 15 ggr.. En gång i veckan ... Under resten av veckan kan jag zumba hemma..

Sen har jag även skrivit in Laura på pyttedans o leandro ska få gå på babysim.. Blir en väldigt aktiv termin men kommer njuta av den o nu har man verkligen nått att se fram emot.. De gillar jag :)

Ne nu ska jag fortsätta att titta på desperate houswifes i lugn o ro.. Dom här sista minutrarna hehehe

Bye bye så länge :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0