Mitt första inlägg

Då va de dax för en ny bloggare...jag...
jag är en soon to be 2barns mamma som bor i stockholm.
Mitt första inlägg kommer handla om min dröm jag hade inatt och min lycka jag kände när jag vakna o ännu kom ihåg den här drömmen.
Jag är gravid i v.29 med mitt andra barn och vi ska få en son. Vi har en dotter på 1,5 år som heter Laura och är världens underbaraste (vet att alla mammor säger så om sina barn men ens barn e ju trotts allt de finaste, vackraste o underbaraste man har).
Hur som...inatt drömde jag om våran son....
har jättemånga bekanta,vänner o arbetskamrater som oxå ska få barn lr redan har fått barn nu 2011 o drömde att jag var med en av mina arbetskamrater som ännu är gravid o vi promenerade längst en gata i Oxelösund där jag äruppväxt..vi var på väg till bussen...
min kollega får lite sammandragningar(hon är i vecka 39 o kan få sin bebis när somhelst)
o jag ser att hennes man hjälper henne. Jag o min kille går vidare o rätt som de är så är vi på förlossningen och jag kämpar för att föda vår lille son...eftersom jag ännu har en 11veckor kvar till BF så va jag orolig men lättnad när jag ändå fick våran son i famnen...han var så liten o så fin...allt va frid o fröjd o vi fick åka hem. Väl hemma kom jag på att BM varken vägde eller mätte honom så jag rinde in till BB o sa att jag ville veta hur mkt han väger o hur lång han är...
Väl på BB så ser jag att jag lägger våran son på vågen..som helt plötsligt inte såg så liten ut längre o helt otroligt men jag kunde i drömmen se att han vägde 3742g och va 50cm lång...jag skulle önska att han är så "liten" när han väl bestämmer sig för att komma ..med tanke på att vår lilla dotter vägde 4600g o va 53cm lång.
vi var så nöjda att vi nu visst hur lång vår son var o hur mycket han vägde så vi kunde skriva in på facebook att nu hade Lauras lillebror kommit till världen och samma dag fast senare på kvällen såg jag att min kollega skrivit in på facebook att hennes lilla dotter hade kommit till världen... minns att jag tyckte de va så spännande att vi fått våra barn samma dag trotts att de är 10veckors skillnad i våra graviditeter... var inte rädd eller nått för att vår son föddes på tok för tidigt...han föddes i alla fall stark o frisk.
I drömmen såg jag honom så tydligt, hur han såg ut, han hade mkt hår, o va så liten o go...o jag såg honom alltid bara i blöja i drömmen...
den här drömmen gav mig liksom en känsla av att jag känner honom bättre nu o jag fick en bild av hur han ser ut...trotts att jag vet att han kanske inte alls kommer se ut så när han väl är med oss men jag vakna av en så mysig känsla för jag "vet" hur han ser ut....fick mig att längta ännu mer till september när vi ska få ha honom hos oss och våran familj då blir 4 :)
LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0