v.30
Vilken dag de har vart... Jag o Laura åkte till Tumba för att hälsa på en kompis o hennes 2 barn...de blev lek o vi blev bjudna på underbart god lunch..sedan lite pratstund medans dom 2minsta tjejerna sov...när dom vl vakna va de dags för lite plask i deras pool....åhh va skönt de va med plask i poolen då de vart så himla varmt idag.... innan jag visste ordet av de så ringde telefonen o de va älsklingen som ringde...då va klockan så mkt att han hade redan hunnit sluta jobba för dagen.. väl på vägen passade vi på att hälsa på en annan vän som oxå bor där i närheten för lite snick snack o så kunde laura leka lite med deras barn o de blev lite mer plask i pool :)
sedan bar de av hemåt... på bussen hem somnade laura...helt slut efter dagens lek o bus med alla barnen...vaknade nästan hemma o nu ärde fullt ös på henne igen hehe:)

Men nått som är så himla konstigt är att jag har börjat må illa igen....hade ju en jobbig period när jag var illamående o va sjukskriven pga de men de har vart så knäppt att sen v.28 börja så har jag haft morgonillamående först en vecka o sen efter de har jag börjat må illa mitt på dan...o nu har liksom v.30 börjat o jag får fortfarande illamående då o då... jag menar...hört om illamående i början av graviditeten (speciellt då jag själv haft de med båda barnen) men att få de i SLUTET av gaviditeten e ju helknäppt...få se va barnmorskan säger på mitt nästa besök på onsdag om de...få se hur mina värden ser ut...kanske nått knas där som gör att jag mår illa nu så här sent in på graviditeten...

men för övrigt...slutsumman på denna dag fattas kort....en helt underbar dag :) (om vi nu bortser de här förbannade illamående såklart ;)....)

imorgon väntas nog en vilodag då de vart två dagar med fullt ös o lek...o älsklingens sista arbetsdag o sen har vi semester tillsammans...åhhh så härligt de ska bli :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Kul att få läsa din blogg gumman :) Tack för en trevlig dag här hos oss! Kram

2011-07-07 @ 20:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0