vilodag.....NOT

idag var en något seg dag men ändå fullt upp....först vakna vi vid 7...men jag kund snooza fram till 8 :)... åt en liten frukost...o sen boka in en tvättid till idag som ändå inte blev av hehe... sen börja röja i källaren så man kan få plats med några flyttkartonger vi gjort iordning för eventuell flytt....då vi kanske flyttar 1september så måste jag börja redan nu så vi slipper stressa med att packa dom 2sista veckorna då vi inte kommer få svar angående flytten förrän nästan slutet av augusti :S....vi hade otur att ha ett lägenhetsbyte nu under semesterperioden :(...
hur som så e de röjt o plats för många kartonger i källaren....sen tog jag o Laura en sovstund på 3timmar...ååhhh så skönt de va :)
sen blev de dags för en sen lunch o sen möta älsklingen som nu har jobbat sin sista dag innan semestern*wohooooo*
sen blev de att handla inför morgonens lunch samt fredagsmyset :)
men nådigt varmt de va idag iaf....men eftersom jag o Laura hade vart inne hela dagen så bestämde vi oss för en lekstund i parken...tack o lov för skugga....pappa fick gunga medans big momma satte sig i skuggan :)
läste då på facebook att en kollega fick sin son idag och en gammal klasskamrat fick sin dotter idag så STORT GRATTIS TILL THERESE OCH LINDA FÖR ERA SÖTA BEBISAR :)....praktist taget bara jagkvar nu...men än e de 10 veckor kvar så bara att hålla ut..
nu blir de lite mys framför tvn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0