Sjukstuga AB

Jo nog e de sjukstuga nu minsann... Jag e väl de minsta bekymret med "bara" ont i halsen o lite värk i kroppen... Laura hostar o snorar på.. Tur att man hade hostmedicin hemma till henne i alla fall. Men även Leandro e tokigt snorig.. Igår va han något sådär tjock i näsan men under natten har de blivit mer att man verkligen hör hur mycket snor stackarn har.. Tack o lov för nässug... Inatt använde jag den innan jag ammade o under amningen hörde jag att han hade lika mycket snor i näsan igen som innan jag tog bort allt så de va till använda nässugen igen efter amningen.. Stackars mina små..

Hihi men sötast inatt.. Efter att jag ammat Leandro o han va mätt o belåten så la jag honom i sin spjälsäng med nappen o la mig... Han låg o jollra o rätt som de är så hör jag Laura skratta... I sömnen hihi de va så himla gulligt..
Kanske blir som mamma som pratar i sömnen.
En gång hade jag tom satt mig upp tagit en blomkruka.. Rört om lite o sen lagt mig igen hahhahaha ... O hade Inge minne av de när jag vakna igen.
Stackars älsklingen har fått ta en hel del smällar när jag drömmer.. Han har även fått lugna mig när jag har mardrömmar o blir hemskt ledsen över de jag drömmer. Jag gråter tills jag vaknar av att mauri väcker mig och tröstar mig.
Indragit sånt kommer sig egentligen .. För de är ju inte alltid som man agerar från drömmen till verklighet.. Jag drömmer varje natt men jag pratar inte i sömnen varje natt o jag slåss inte varje natt, gråter inte varje natt.
Vad är de som avgör att drömmen blir så verklig att man omedvetet agerar fysiskt av sina drömmar?
En sån fråga man kanske aldrig får svar på men om någon vet, får ni gärna dela med er av eran kunskap :)

Nästa söndag är de första advent, nästa söndag blir min älskade son 2 månader.. Kära nån vart tar tiden vägen? Leandro redan 2 månader på söndag...
Men första advent har man minsann längtat till. Jag älskar ju att julpynta så ska bli så kul att ta fram all julpynt..
Me. Hade inte skadat med snö.. Så tråkigt att vi inte kommer ha någon snö till första advent.. De va så himla mysigt när man förra året kunde ta fram all julpynt o sätta upp adventsljustakarna o julstjärnorna o att de snöa ute o va så vitt o vackert :)
Vem vill ha en "mild vinter " liksom... En så kallad mild vinter e ju som en lite kallare höst.. Grått, tråkigt o dessutom mycket slask.. Och de vill nog ingen ha.. Mysigare med snö som lyser upp kvällsmörkret.
Laura fick ju en pulka i födelsedagspresent med ratt.. Måste hon ju få använda..

Ska önska mig en tidig julklapp av jultomten o önska mig mycket snö :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0