BVC besök

Idag fick vi äntligen våran nya tvättmaskin installerad så nu har vi redan använt den... Hade samlat på sig en del tvätt redan hihi... Men himla skönt att få ha en tvättmaskin hemma för de underlättar någe enormt att kunna tvätta hemma istället för att behöva gå iväg o tvätta... Så nu e vi himla glada över de :-)

Idag va vi på BVC besök för att mäta o väga lillkillen.. Han väger hela 4530g o har växt till sig 3 cm på 2 veckor o 2 dagar :-)
Vi passade även på att väga o mäta Laura o hon väger nu 13,4kg o är hela 87cm lång...
Känns så galet va tiden går fort... Va ju bara nyss man gick på kontroller med Laura hela tiden o nu e de Inge mer förrän 3 års kontrollen liksom ... Min lilla plutta har ju blivit så stor.. Inte alls någo bebis längre :-(.... Men man har ju så mkt annat att se fram emot... Nu e de tills hon verkligen släpper tungan o börjar att prata med"riktiga" ord ... Nu pratar hon men man förstår bara några enstaka ord så längtar verkligen tills jag kan få höra henne prata :-) ser fram emot de... Än så länge e de dom ord hon kan o njuter stort av att se henne dansa hela tide. Hihi de bästa som finns :-)

Ne nu ska vi äta lite nudlar... Värsta fattigmaten haha men de e gott o för er som missa de så har vi faktist införskaffat en tvättmaskin hahahaha... Ne men idag har vart en seg dag men trötta föräldrar så då e nudlar perfekt.. Plus att Laura faktist äter de så garanterat att hon får mat i sig :-)

Bye for now :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0