Januari månad snart slut

Jaha då va nästan första månaden på året slut... Nästa vecka är de redan februari månad.. Helt galet va tiden ska flyga iväg.
Imorrn blir leandro 4 månader och idag vände han sig från rygg till mage för första gången.. Känner mig så himla stolt över min plutt. Laura hoppade liksom över den biten.. Hon vände sig från mage till rygg ett par ggr men sen va de bra.. Va lite som att hon hoppade över den biten för att direkt gå till att sätta sig.. Så va lite kul att få vara med om de med leandro iaf :)

Laura fick feber i förrgår stackarn... När hon va hos dagmamman hade hon inte velat äta glass när de va kalas firande vilket är ytterst ovanligt då hon alltid vill ha sötsakerna.. O sen på vägen hem va hon jättetrött.. Trodde att de va för att hon sov så lite hos dagmamman men när vi kom hem visa de sig att de va ju för att hon hade feber.. Stackars somna på babygymmet med rumpan uppåt hihihi... Men nu två dagar senare mår hon något bättre.. Hon har vart sig själv hela morgonen.. Nu börjar hon bli lite trött men e snart dags att sova ändå :)... Igår våga vi oss ut för en promenad o ta lite frisk luft men idag blir vi nog inne o bara myser :)

Nu ska vi titta på film och myspysa :)


En bit på vägen

Ja nu har man kommit en bit på vägen.. Har skaffat de flesta papper som jag behöver för att komma igång som dagmamma... Har kommit fram till 3 olika namn som jag behövde som förslag men jag hoppas verkligen de blir den första jag valt :D
Med hjälp av en underbar person som verkligen stöttat och hjälpt mig i detta så har jag nu kunnat lägga ut lappar på olika ställen för att kolla om intresset finns.. Så får vi hoppas att jag får in en liten grupp till hösten... Längtar nått otroligt mycket ... Nu har de inte blivit mkt av att läsa teoriboken eftersom jag vart så uppslukad i att komma igång med lite pappersarbete och dessutom har de inte blivit mkt sömn om nätterna så har inte haft huvudet på skaft för att plugga.. Men de kommer de oxå :D förhoppningsvis kan jag sova ut i helgen så kan jag plugga fr.o.m. Nästa vecka igen :)

Äntligen hittade jag en sittpall till hallen.. Satan i gatan va jag letade... O till slut hitta jag en som jag e himla nöjd med.. Sittbänk och skohylla så vi kunde slänga den gamla saken vi hade hehe

Just de o så har vi bytt vagn sen sist jag skrev. Vi köpte en emmaljunga twin nitro... Kändes lite konstigt att liksom ha en bred vagn men vi passa på medans de va rea på den.. Dessutom fanns de bara 2 kvar så kändes rätt.. Dessutom är den perfekt för verksamheten så då slog vi till. Vi satte upp andra vagnen på blocket o den va såld redan nästa dag... Gick inte ens 24 timmar så gick snabbt :)... Även om jag saknar den så känns de otroligt skönt med nya vagnen.. Laura va inte så förtjust i den gamla vagnen MEN hon älskar den nya.. Hon sitter så mkt bättre.. Iaf nu när hon fått så långa ben .. Hehe min lilla sessa har blivit stor.
Vi har även sålt våra byråer som tvn stod på så på fredag ska vi till Ikea o kolla in en ny tvbänk/bokhylla... Ser rätt tomt ut nu så ska bli skönt att få en ny bokhylla...

Ne gott folk.. Nu e klockan mkt o ögonlocken faller .. Dax att sova.

Godnatt


2012

Redan ett nytt år... Åh va mkt man har att se fram emot... Först o främst måste man ju påpeka att 2011 va ett fantastiskt år... Bara de att vår son föddes var ju absolut höjdpunkten på året... Mkt glada minnen... Jobbat med fina kollegor... Skrattat till tusen åt/med vår älskade busis dotter och ah helt otroligt år... Julen va fantastiskt... Hela min familj var samlad vilket var underbart roligt ... De va första året som vi samlades i vårat hem så va lite speciellt ... Jag gjorde chilenskt juldryck som heter cola de mono (apsvans) ... Varför de heter så.. Ingen aning.. Om någon vet lys gärna upp mig med infon;)..
Jag gjorde även chilenskt julbröd pan de pascua... Men jag fuska .. Jag gjorde enbart med valnötter då jag o min familj inte e så förtjusta i frukterna i brödet... Vart jättegott o jag e helt klart sugen på att göra den igen hihi
Barnen fick många presenter.. Vilket påpekades flitigt faktist.. Lite för flitigt men de struntar jag i för de är bara jul en gång om året o enda gången jag ger mig lyxen att verkligen skämma bort mina barn i presenter :D

Nyår va super.. Vi hade så mkt skoj... Vi fira nyår med några vänner.. Vi firade med dom
Även förra året och hade så kul tillsammans att vi valde att göra de igen... Allt blev underbart..
Barnen hade så skojigt och de dansades o skrattades och va så bra som de bara kunde bli :)
Till tolvslaget stod vi ute o titta på fyrverkerierna men de blev något för högt i Laura blev rädd.. Hon grät inte men hon ville va i famnen o höll huvudet tätt intill mig o va stel.. Vi beslöt oss för att vända o gå hem... Väl hemma tog vi första drinken för året o skåla in nya året.. Vid två tiden tog stora älsklingen Laura o la henne för hon ville minsann vara vaken hehe.. Sovmorgon till 10 blev de sen.. Även om leandro va vaken mellan 8-9 men ändå... Sen igår va de mys med att titta på film o bara vara..
Nu har man massa nytt att se fram emot.. Ska börja starta upp familjedaghemmet, zumba träning med start nu i januari o Laura har pyttedans. Ska så småningom skriva in leandro på babysim och jag ska satsa på KÖRKORTET... Efter 10 år är de dags att ta tag i de ordentligt o se till att skaffa de... Inte alltid så lätt när de är så dyrt MEN jag har gett mig fan på att klara de.. Har redan börjat plugga o har gjort de i 4veckor.. Över julhelgen har de inte blivit riktigt varje dag MEN jag ser till att inte komma av mig.. Har läst ut boken en gång och just nu är de plugga via datan på Bonniers Trafikskola så de går undan iaf :)
Mkt aktiviteter nu under våren och de ser jag fram emot :) kan knappt bärga mig tills allt kommer igång.. Ett år att se fram emot :)
Jag sätter inga mål på att gå ner en massa i vikt för då händer de inte men jag är åtminstone inskriven för att börja köra zumba på måndagar från och med 23:e denna månad o så har jag införskaffat de till ps3 och jag har zumba dvd så jag kan träna hemma :)
Jag har många mål.. O vi får se hur många av dom jag lyckas med :)
Nu e klockan mkt.. Ska passa på att sova medans lillemannen sover :)
Godnatt alla :)


RSS 2.0