2012

Redan ett nytt år... Åh va mkt man har att se fram emot... Först o främst måste man ju påpeka att 2011 va ett fantastiskt år... Bara de att vår son föddes var ju absolut höjdpunkten på året... Mkt glada minnen... Jobbat med fina kollegor... Skrattat till tusen åt/med vår älskade busis dotter och ah helt otroligt år... Julen va fantastiskt... Hela min familj var samlad vilket var underbart roligt ... De va första året som vi samlades i vårat hem så va lite speciellt ... Jag gjorde chilenskt juldryck som heter cola de mono (apsvans) ... Varför de heter så.. Ingen aning.. Om någon vet lys gärna upp mig med infon;)..
Jag gjorde även chilenskt julbröd pan de pascua... Men jag fuska .. Jag gjorde enbart med valnötter då jag o min familj inte e så förtjusta i frukterna i brödet... Vart jättegott o jag e helt klart sugen på att göra den igen hihi
Barnen fick många presenter.. Vilket påpekades flitigt faktist.. Lite för flitigt men de struntar jag i för de är bara jul en gång om året o enda gången jag ger mig lyxen att verkligen skämma bort mina barn i presenter :D

Nyår va super.. Vi hade så mkt skoj... Vi fira nyår med några vänner.. Vi firade med dom
Även förra året och hade så kul tillsammans att vi valde att göra de igen... Allt blev underbart..
Barnen hade så skojigt och de dansades o skrattades och va så bra som de bara kunde bli :)
Till tolvslaget stod vi ute o titta på fyrverkerierna men de blev något för högt i Laura blev rädd.. Hon grät inte men hon ville va i famnen o höll huvudet tätt intill mig o va stel.. Vi beslöt oss för att vända o gå hem... Väl hemma tog vi första drinken för året o skåla in nya året.. Vid två tiden tog stora älsklingen Laura o la henne för hon ville minsann vara vaken hehe.. Sovmorgon till 10 blev de sen.. Även om leandro va vaken mellan 8-9 men ändå... Sen igår va de mys med att titta på film o bara vara..
Nu har man massa nytt att se fram emot.. Ska börja starta upp familjedaghemmet, zumba träning med start nu i januari o Laura har pyttedans. Ska så småningom skriva in leandro på babysim och jag ska satsa på KÖRKORTET... Efter 10 år är de dags att ta tag i de ordentligt o se till att skaffa de... Inte alltid så lätt när de är så dyrt MEN jag har gett mig fan på att klara de.. Har redan börjat plugga o har gjort de i 4veckor.. Över julhelgen har de inte blivit riktigt varje dag MEN jag ser till att inte komma av mig.. Har läst ut boken en gång och just nu är de plugga via datan på Bonniers Trafikskola så de går undan iaf :)
Mkt aktiviteter nu under våren och de ser jag fram emot :) kan knappt bärga mig tills allt kommer igång.. Ett år att se fram emot :)
Jag sätter inga mål på att gå ner en massa i vikt för då händer de inte men jag är åtminstone inskriven för att börja köra zumba på måndagar från och med 23:e denna månad o så har jag införskaffat de till ps3 och jag har zumba dvd så jag kan träna hemma :)
Jag har många mål.. O vi får se hur många av dom jag lyckas med :)
Nu e klockan mkt.. Ska passa på att sova medans lillemannen sover :)
Godnatt alla :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0