I'm back

Nu va de sjjuuuuuukt längesen jag skrev i bloggen men inte för att jag inte velat utan mest för att tiden inte fanns... Jag har vart så upptagen men att starta upp som dagmamma (vilket är klart så nu har jag startat upp som egen företagare dagmamma o namnet blev familjedaghemmet buskammaren ) och jag hade fullt upp med mitt körkort... SOM NU ÄR MITT KÖRKORT... Klarade teorin i onsdags förra veckan o klarade uppkörningen idag!!!! De e så skönt att äntligen vara klar med körkortet... Jag har verkligen kämpat med de... Pluggat teori sen januari o övningskört med körskolan sen slutet på februari... O nu är jag äntligen klar.. Jag kan knappt fatta de.. Tittar på mitt papper (mitt tillfälliga "körkort") o kan bara inte fatta att all den här "frånvaron" från mina barn äntligen är över... Hade börjat känna att de va jobbigt att vara så frånvarande mentalt från barnen för jag hela tiden va så fokuserad på allt med körkortet.. Men nu är de över o nu kan jag äntligen njuta till fullo av barnen igen... O njuta av frihetskänslan av att äntligen ha körkortet.. Även om bilen ännu fattas hahaha men en sak i taget... Tills vidare får man hyra bil ... :)
Sen har de vart dop oxå... Leandros dop var så otroligt fint o mysigt o va så himla härligt att få träffa våra fina vänner. Jag gjorde själv doptårtan och vart så otroligt nöjd med tårtan... Både till utseende och hur god den var :)
Lägger upp bild snart.
Vi blev utan dator oxå... Himla tur att de medta hann överföras till extern hårddisk men himla segt så nu görs allt via Iphone så ber om ursäkt i förväg om nått ser konstigt ut. Har ännu inte lärt mig ordentligt hur jag ska lägga upp bilder då dom passar till texten osv ...
Men så nu förstår ni varför jag vart så borta från bloggen så länge.. Men nu är jag tibax :) OCH MED KÖRKORT hahhahahah tjatigt jag vet men känns så underbart... Trodde heller aldrig att jag skulle klara både teori o uppkörning på första försöket så jag är bland molnen o känns som att allt bara är en dröm... Men tar en titt på mitt papper(de som är mitt tillfälliga körkort) o känner sån enorm stolthet.... När vi va på väg hem igen efter uppkörningen så berätta körläraren att Farsta där jag körde upp är en av sveriges svåraste områden att köra upp på... De va nått år som dom tom hade hela 75% av dom som körde upp som kuggade... Även om de inte är så detta år så kändes de iaf bra att jag klara de på första försöket... Men nog om de :)

Barnen... Åhh min stora tjej.. Har verkligen blivit stor.. 2,5 år... O hon ser ut som stora tjejen... O vilken underbar storasyster.. Tar så väl hand om lillebror.. Man blir alldeles rörd när man ser hur fina dom är med varandra!!! Leandro har blivit sååååååå stor... Han blir 8 månader nästa söndag... Tiden går så himla fort men ska bli underbart att kunna ha sommaren att njuta till fullo... Fast ska faktist jobba lite.. Hela juni månad o först veckan i juli... Ska bli skönt att jobba o dessutom få in en extrapeng till sommaren :D
Ne nu ska jag titta på lite tv innan jag går o lägger mig...
Ha de bra så länge!!!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0